Ebben a változatban friss áfonyával bolondítottam meg az egyszerű receptet.
Recept:
- 2 tojás
- 250 g liszt, gluténmentesen 285 g gm liszt
- 230 g cukor
- 190 g vaj
- 250 ml tej
- 1 kiskanál sütőpor
- 1 kiskanál vanília aroma
- Áfonya ízlés szerint
- A vajat a cukorral habosra keverem, majd egyenként hozzákeverem a
tojásokat. - Hozzáadom a száraz hozzávalókat majd a tejet és simára keverem.
- Beleteszem az áfonya egy részét és alaposan elkeverem.
- A muffintepsibe papírokat rakok és a háromnegyedéig megtöltöm a tésztával. Mindegyik tetejére rakok pár szem áfonyát, és picit belenyomom őket.
- 175 fokon 25-30 perc alatt készre sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése