Recept:
- 165 g vaj
- 150 g étcsoki
- 3 tojás
- 300 g cukor
- 120 g liszt ( gluténmentesen 130 g rizsliszt)
- 30 g kakaópor
- fél kk. sütőpor
- csipet só
- A vajat és a csokit gőz fölött megolvasztom.
- Közben a tojásokat a cukorral habosra keverem.
- A tojáshoz öntöm az olvasztott csokis keveréket és alaposan elkeverem.
- Hozzáadom a száraz hozzávalókat és óvatosan összeforgatom.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm a masszát és a tetejére friss málna szemeket dobálok. 175 fokon, kb 25-30 perc alatt készre sütöm. Akkor jó, ha még picit remeg a közepe.
Megvárom még teljesen kihűl és akkor szeletem. Friss málnával díszítem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése